Fejesa

Kjo Faqe eshte ne perpunim 

© 2015 ALBA MEDIA. Të gjitha të drejtat të rezervuara.

Dasma

Video Kamera - DJ - Fotografi - Limozine

Aktivitete Kulturore Sportive

Per te gjitha Gezimet tuaja Familjare ne Punojme me Kamera Profesionale HD.

Tek ALBA MEDIA  ju mund te gjeni sherbime te shpejta dhe  profesionale Alba media   ka krijuar  besimin e Plote tek Shqiptaret e Mbretrise se Bashkuar  si dhe  tek Komuniteti Shqiptare ne Angli  me Punen e saje  Serioze dhe  Profesionale HD
ALBA MEDIA  Mbane Pergjegjsin me te madhe  per Cdo  Problem  apo Pakenaqesi  ndaje punes tone Si dhe  Bashkpunimi jone me Klientet tane  eshte I nje niveli  mjafte  te mire, Miqesor dhe Mirkuptues . Ne  Punojme per shume Kanale Televizive si per Top Chennal - TVSH dhe  TV Kla

Per Pronontime Telefononi ne 07583760444

Ditlindje

Per Pronontime Telefononi ne  24 ore  Tel :    07583760444