© 2015 ALBA MEDIA. Të gjitha të drejtat të rezervuara.

Jemi ne Ne Perpunim 

Per Pronontime Telefononi ne  24 ore  Tel :    07583760444

Per Pronontime Telefononi ne  07583760444

Per cdo Pyetje apo sygjerim na Kontaktoni

Video Kamera - DJ - Fotografi - Limozine

DJ

Jeni ne kerkim te Muzikes me Dj  per gezimet tuaja Familjare , Kontaktoni me ne, ne kemi experience ne punen tone dhe do sjedhim per ju Muziken me te bukur . 

Cdo kenge qe ne transmetojme nuk ka asnje ndryshim nga Muzika Live

 sepse ne kemi aparatura te posacme qe bejne muziken te jete live dhe me Kualitet te Larte

Per te gjitha Gezimet tuaja - Dasma - Fejesa - Ditlindje  Alba Media ju Afrone DJ  me muziken me te Bukur Shqiptare nga te gjitha Krahinat dhe viset Shqiptare

Ne disponojme muzike te perpunuar ne studio vecanarisht per Gezime Familjare .

  Vetem ne Londer ne kemi marre pjese ne qindar mijra Gezime Familjare  gjithashtu jemi te licensuar per punen qe bejme

   Ne disponojme Dj me Aparaturat me moderne si dhe mbulojme salla me kapacitet deri ne 4 mije vende , si dhe kenget qe disponojme jane  te perpunuara ne menyre profesionale , muzike Jugu , Shqipria Mesme , Shqipria  Veriu,  si dhe nga Kosova,

Si dhe muzike tradicionale nga te gjitha Qytetet e Shqiprise dhe viset Shqiptare