Video Kamera - DJ - Fotografi - Limozine

Per Pronontime Telefononi ne  07583760444

Jeni duke kontaktuar me Produksionin Filmik  Alba Media

Faleminderit per  Njoftimin tuaj 

ju lutemi Plotesoni formularin  duke shkruar  Emrin tuaj dhe numerin e tel si dhe email Adresen ne menyre qe te kemi nje komunikim sa me te shpejte

Pasi te marrim njoftimin tuaj ne do ju kontaktojme menjehere

     

                Adressa:   Alba Media

   581B Green Lanes, London,    N8 0RG   Haringey
               Na Kontaktoni . Tel: 07583760444

ose na Vizitoni dhe na Kontaktoni ne Facbook 

​                                Alba Media


Per Pronontime Telefononi ne  24 ore  Tel :    07583760444

© 2015 ALBA MEDIA. Të gjitha të drejtat të rezervuara.