Pronontoni Online Gezimin tuaj Familjare

Video Kamera - DJ - Fotografi - Limozine

       PrONonTONI  ONLINE

© 2015 ALBA MEDIA. Të gjitha të drejtat të rezervuara.

  • Shota - Dasma11:40

 

Cmimet 

Dasma  - Ditelindje - Fejesa  £ 400 

​DJ Profesionale  £ 300

Fotografi . £ 200 

​PER ME SHUME NA KONTAKTONI NE TEL                           07583760444


Ju Lutemi Plotsoni formularin me kujdes dhe mos harroni Nr e Telefonit  sapo  te marrim emailin tuaj ne do ju kontaktojme brenda pak minutash.
Ju njoftojme se Krahas kameres kemi edhe Dixhej Profesional me muziken me te bukur nga te gjitha krahinat e Shqiperise dhe te kosoves
Ne qofte se  ju Pronontoni DJ dhe Kamera ju garantojme nje cmim shume te arsyeshem

Kujdes: Ne Qofte se numeri i telefonit nuk eshte i sakte ne nuk mbajme pergjegjsi per Pronontimin tuaje,
 Faleminderit per kohen qe kaloni me neve

Me Respekt

Esat Braçe

 Ju Lutemi Plotsoni formularin me kujdes dhe mos harroni Nr e Telefonit  sapo  te marrim emailin tuaj ne do ju kontaktojme brenda pak minutash.
Ju njoftojme se Krahas kameres kemi edhe Dixhej Profesional me muziken me te bukur nga te gjitha krahinat e Shqiperise dhe te kosoves

Ne qofte se  ju Pronontoni DJ dhe Kamera ju garantojme nje cmim shume te arsyeshem

Kujdes: Nese numeri i telefonit nuk eshte i sakte ne nuk mbajme pergjegjsi per Pronontimin tuaje,

 Faleminderit per kohen qe kaloni me neve

Me Respekt

Esat Braçe

Na Vizitoni ne Facbook

Per Pronontime Telefononi ne  24 ore  Tel :    07583760444

          Per Pronontime Telefononi ne 07583760444