Per Pronontime Telefononi ne  24 ore  Tel :    07583760444

  • Shota - Dasma11:40

                           Alba Media - Video Produksion

Bringing our passion of Video filming  and DJ and photography  to your special day!
Wedding and event videography and DJ Plus photographic services We have built our reputation on giving a wedding and event service second to none. Experienced with all types of religious and civil ceremonies. Compared to all the other expensive wedding services you may book, having a professional videographer / photographer on you’r wedding day is a small price to pay for such an important part of your life.

© 2015 ALBA MEDIA. Të gjitha të drejtat të rezervuara.  Design  by Esat Brace

Alba Media në Facebook

Nene Tereza   Albanian Communiteti  in UK

Duke qenë një shembull se si bëhet Xhirimi dhe fotografia profesionale, ne gjithnjë e më shumë jemi të pranishëm tek familjet shqiptare, ketu ne Londer aty ku buron harmonia, aty ku  fillon nje jete e re. Ne xhirojmë profesionalisht momentin më të rëndësishëm të jetës suaj siç është Dasma.Fejesa apo Ditelindja   dhe keto i Bejme gjithmone te Paharruara.
Tek ALBA MEDIA  ju mund te gjeni sherbime te shpejta dhe  profesionale Alba media   ka krijuar  besimin e Plote tek Shqiptaret e Mbretrise se Bashkuar  si dhe  tek Komuniteti Shqiptare ne Angli  me Punen e saje  Serioze dhe  Profesionale.
ALBA MEDIA  Mbane Pergjegjsin me te madhe  per Cdo  Problem  apo Pakenaqesi  ndaje punes tone Si dhe  Bashkpunimi jone me Klientet tane  eshte I nje niveli  mjafte  te mire, Miqesor dhe Mirkuptues

Video Kamera - DJ - Fotografi - Limozine

Ne Ruajm kujtimet tuaja


Alba Media ne Gezime Familjare

Momente nga Gezimet Familjare

Our wedding videos are filmed on 3 chip HD video cameras and edited using the latest computer equipment. With the experience of our videographers we create wedding videos that are distinct, stylish and of excellent quality. We have been established since 1990 and filmed many hundreds of weddings  in UK , our our unobtrusive shooting style has been much admired, enabling us to capture the romance, emotion and excitement of the day.